Koncert in Razstava ART & SOUND Mandala
by Alex Imelio  & Sonia Trošt
/ Eksperimentalna umetnost Zvoka in Slike /


CONCERT /Koncert/
STREAM OF ( Alex Imelio , Flavio Ceravolo )

                                                                                             EXHIBITION /Razstava/
ART mandala,  Sonia Trošt :
Sun Sky Sea & the Universe / experimentalna umetnost slike, in zvoka /

Special Guest: DANCE Mandala / SRECKO BLASS/

V živo se je  odvijal Koncert Allessandra Imelia in njegove Intrumentalno zvočne Stream of zasedbe ter istočasna razstava Umetnice Sonje Trošt – predstavitev slik in projekcij Sonca, Morja, Neba in Vesolja, ki nas obkroža. Pridružil se jima je še Srečko Blas s plesno mandalo.
Art & Sound mandala združuje Umetnost simbola in Zvoka v Enem .
Vibracija zvočne Art mandale se pretvarja v simbolno Art mandalo ter obratno*

Alex Imelio je uveljavljavljeni Italijanski vokalist in glasbemik, ki se bo s premljajočo instrumentalno vokalistično skupino predstavil z Experimentalno glasbo vseh generacij . Spremljali ga bodo zvoki in inštrumenti domačih in tujih glasbenikov . Predstavljena bo njegova avtorska glasba kot tudi napevi ter glasba italijanskih, angleških in drugih avtorjev v posebni vokalno instrumentalni priredbi.

Sonia Trošt, magistra akademije za Likovno umetnost in Arhitekture bo vzporedno predstavila njen projekt ART mandala, z naslovom Sun Sky Sea & The Universe, s katerim je nazadnje razstavljala na Formavivi ~ Debeli rtič , Internavtiki 2016 v Portorožu, v Eko ART centru pri Puli – Hrvaška ter v evropskem astronavtskem centru KSEVT v Vitanjah – Slovenia.